Accusharp veitsenteroitin valkoinen

16,05 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 015896000010 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Accusharp Veitsenteroitin on oikeasti yksi harvoista toimivista pikateroittimista. Accusharp kannattaa olla mukana repussa, mökillä, kotona ja autossa ja se on myös mitä mainioin tuliainen ja lahjaidea.

Etsitkö teroitinta, jota kuka tahansa osaa käyttää ja joka teroittaa terät nopeasti käyttökuntoon?

Meillä on iloisia uutisia, nimittäin tässä on etsimäsi teroitin! Accusharp toimii yksinkertaisuudessaan näin: aseta veitsi pöydälle teräpuoli ylöspäin ja vedä teroittimella kevyesti 3-5 kertaa tyvestä kärkeen päin. Tarkasta välillä, että terän lape pysyy suorassa ja tarvittaessa vaihda kulmaa muuttamalla Accusharpin asentoa.

Parhaan lopputuloksen saat kevyillä vedoilla ja oikealla kulmalla teroittimen ja veitsen suhteen. Teroittimessa on kestävä sormisuoja. Katso käyttövinkit myös oheisesta videosta.

Accusharpilla teroitat kaikki veitset nopeasti ja turvallisesti

Accusharp käy kaikille veitsille. Parhaimmillaan se on kuten kaikki muutkin pikateroittimet, kettiö- ja lihakäsittelyveitsien teroituksessa, eli veitsissä, joihin tarvitaan nopeasti hyvin leikkaava terä.
Muistathan, että kaikkien veitsien perusteroitus olisi hyvä tehdä säännöllisin väliajoin hiomalla. Ennen kaikkea vuolemiseen käytettävissä puukoissa optimaalisen teräkulman ylläpito vaatii hiontaa.

Accusharp on pitkäikäinen työkalu

Accusharpin teroitusterät ovat todella kestävät ja palvelevat vuosia. Teroitusterät ovat käännettävät, eli samoilla teräpaloilla teroittelet veitsiä vielä useamman vuoden lisää. Terien vaihto-ohje löytyy paketista, avaat vain accusharpin, vaihdat terät toisin päin ja ruuvaat teroittimen kiinni.

Jokierän jengi on käyttänyt Accusharppeja usean vuoden ajan ja käyttökokemuksemme ovat pelkästään hyviä. Tämä teroitin on oikeasti toimiva ja kestävä. Suosittelemme!

Accusharppeja on tarjolla kahta eri väriä: oranssi ja valkoinen. Mitat noin 14*6 cm

Ominaisuudet:

– Helppo: Sinun ei tarvitse miettiä oikeaa teroituskulmaa, pidät vain teroittimen suorassa!
– Turvallinen: Terän ja sormiesi välissä on kestävä sormisuojus, ja terävä veitsi on aina tylsää turvallisempi!
– Säästää rahaa: Accusharpin teroitusterät kestävät vuosien käytön, ja lisäksi ne ovat käännettävät! Jotkut sortuvat jopa ostamaan uusia veitsiä tylsien tilalle, kun teroittaminen on liian vaikeaa.
– Säästää aikaa: Accusharp on niin nopea ja vaivaton, että voit teroittaa veitsesi vaikka aina, kun aloitat ruoanlaiton.

Lisätiedot

Paino 0.05 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Accusharp veitsenteroitin valkoinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *