Carlsons Sporting Clays Modified

47,58 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 723189650049 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Amerikkalainen Carlson’s on valmistanut laadukkaita haulikon vaihtosupistajia jo vuodesta 1988 lähtien. Carlson’s Sporting Clays- vaihtosupistajat on tarkkuuskoneistettu ruostumattomasta 17-4 -teräksestä. Näissä supistajissa on 25 % normaalia pidempi sylinterimäinen suuosa, mikä parantaa osumakuvion tasaisuutta. Kaikki maahantuomamme Carlson’s -vaihtosupistajat ovat Extended-malleja, jotka ulottuvat 1-3 cm piipunsuun ulkopuolelle.

 

Carlson’s Sporting Clays- vaihtosupistajien piipusta ulkoneva osa on ulkopinnaltaan karhennettu, joten supistajat voidaan irrottaa ja asentaa joko sormivoimin tai käyttämällä avainta. Jokaiseen vaihtosupistajan suuosan ulkopintaan on merkitty supistus selkein kirjaimin. Lisäksi supistus tuumina on laser-merkitty numeroilla supistajan ulkopintaan.

 

Carlson’s Sporting Clays- vaihtosupistajia on saatavana kahdeksalla eri supistuksella: Cylinder, Skeet, Improved Cylinder, Light Modified, Modified, Improved Modified, Full ja Extra Full. Carlson’s Sporting Clays- vaihtosupistajilla voidaan ampua lyijy-, kupari-, nikkeli-, HeviShot-, vismutti-, volframi- ja teräshauleja. Ammuttaessa 4.8 mm:n tai sitä suurempia teräshauleja on supistuksen oltava Full tai sitä väljempi.

 

Carlson’s Sporting Clays- vaihtosupistajilla on elinikäinen takuu.

Lisätiedot

Paino 0.07 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Carlsons Sporting Clays Modified”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *