Dovrefjell Hunter Vision Pro housut naiset

88,71 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Dovrefjell Hunter Vision Pro metsästyspuku on pohjoismaisille naisille suunniteltu ja naiselliset leikkaukset omaava metsästyspuku. Mallinsa ja leikkauksien ansiosta housut ja takki istuvat naisille erinomaisesti. Kangas on samettisen pehmeää mutta kuitenkin kestävää ja kevyt päällä. Puku ei kahise ja on aktiivisen luonnossa liikkujan hyvä kumppani ympärivuotisessa ja vaativissakin olosuhteissa. Dovrefjell Hunter Vision Pro on mukavan miellyttävä jahtikumppani säällä kuin säällä.

Norjassa on valmistettu jo yli 20 vuotta Dovrefjell jahtiasuja. Näissä asuissa yhdistyvät laatu, perinteet, uusin teknologia ja erittäin kilpailukykykyinen hinta!

Dovrefjell Hunter Vision Pro metsästyshousut on suunniteltu pohjoismaisille metsästäjille. Housut toimivat loistavasti säällä kuin säällä, koska tuulen- ja vedenpitävyys ovat huippuluokkaa! Kangas on kestävää ja kevyttä, mutta silti miellyttävän pehmeä. Hiljainen materiaali takaa paremman onnistumisen jahdissa, kun ylimääräisiä kahinoita ei kuulu. Housut sopivat hyvin ympärivuotiseen käyttöön karuissakin olosuhteissa.

Tärkeimmät ominaisuudet:
– 10K Active Membrane tuulen- ja vedenpitävä kalvo
– 2 vetoketjutaskua edessä ja yksi takana oikealla puolella
– 2 isoa reisitaskua neppareilla
– Vetoketjuilla suljettavat hengitysaukot molemmissa lahkeissa
– Lahkeiden kiristys
– Korkeampi selkäosa ei jätä kyykistyessäkään alaselkää paljaaksi

Lisätiedot

Paino 0.8 kg